Idag, igår, Imorgon

Att ens komma på en rubrik är fan svårt, hur ska jag då orka skriva ett helt blogginlägg? Jag minns ju inte ens vad jag skrev sist eller vad jag redan har berättat. Men säger jag nått som ni redan hört så, sorry! 
 
som jag kanske nämnt så har jag ju börjat AT-programmet (arbetsterapeut) på LIU i Norrköping, och jag tar med mig Livia nästan varje gång då hennes pappa jobbar. Min lilla tjej är så duktig!
 
Har börjat komma in lite nu i det vi håller på med (srbetsterapi,livskvalitet,miljö) och vad yrket innebär, var på en fältstudie på BUP (barn och ungdomspsykiatrin), det var mycket spännande och gav mig verkligen motivationen med att lyckas med studierna. Jag vill också hjälpa barn och unga med att få vardagen att gå ihop! Det behövs verkligen fler människor som vill andra väl, och inte bara ser det som ett yrke, för det finns ju personer inom alla professioner som kanske egentligen inte passar i rollen. Jag känner verkligen att jag kommer att passa i rollen som AT.  
 
Är så underbart roligt att se att Livia utvecklas för varje dag! Min lilla gulle börjar bli så stor! Jag ammar fortfarande och lär göra det ett tag till men vi varvar med både frukt,bär, smoothies och gröt :) även lite diverse maträtter. Hon föredrar frukt och smoothies såklart haha. Hon kryper nästan helt nu också, ta sig fram kan hon, snabb som en pil. Hon har också fått en förkärlek för kablar och allt som har med elektronik att göra, stoppa mammas telefon i munnen är en favorit... 
 
   
 

Kommentera här: