Vissa föräldrar är ta mig fan vidriga

Förlåt men jag måste avreagera mig på något sätt. Jag klarar snart inte mer av detta. Jag ser varje dag i mitt flöde på Facebook om föräldrar som med avsikt har mördat sina bebisar... i Sverige, USA, Finland, England, Kina ta mig fan överallt! 

Jag gråter floder över hur världen ser ut! Krig, mord, våldtäckter, you name it! Det är äckligt och så vidrigt att jag vill bara riva av mig håret och sitta i fosterställning resten av livet. 

Men det är klart jag inte kommer att göra så för jag, är som många andra förälder och jag älskar min dotter något så otroligt, skulle aldrig utsätta henne för något illa. Hon är det viktigaste och dyrbaraste jag har! Jag finns för henne men även för min sambo, familj och mina vänner. 

Förlåt till er som läser detta inlägg och får se det jag skrivit. Men jag är trött trött trött, jag vet att det kanske inte gör så stor skillnad egentligen, jag önskar verkligen att jag kunde göra mer! 

Finns det någon som läser detta och som funderar på att skada sitt barn, om ni inte vill kontakta någon social eller polis hör iallfall av er till mig eller någon! jag kan ta hand om eran bebis! Jag vet att det egentligen inte funkar så men bättre det än något annat. 

Snälla människor, skaffa absolut inte barn om ni vet att ni inte kommer att kunna ta hand om dem! Och om ni skaffar barn ändå och märker att det inte funkar, snälla ge barnet till en organisation eller prata med någon som kan hjälpa till istället för att göra illa barnet, det finns människor överallt med öppna armar! 

Man får inte slå, man får inte våldta, man får inte mörda. Eller rättare sagt man ska INTE! 

Känns lite sjukt att jag skriver detta men jag känner att det verkligen måste komma ut! 

Vet någon förresten vart jag kan vända mig för att hjälpa utsatta barn både o Sverige och resten av världen på bästa sätt? Utöver välgörenhetsorganisationer, är redan med i typ alla,  alltså verkligen något där jag kan vara med och göra skillnad. 

Jag delar några länkar här nedan som refererar till det jag har nämnt! Detta är bara ett axplock av hur det egentligen ser ut. 

OBS ni som är känsliga rekommenderar jag att inte läsa artiklarna! Då dem är fruktansvärda! 

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/5XoRO/spadbarn-avled--foraldrarna-atalas

https://www.google.se/amp/www.mirror.co.uk/news/uk-news/shocking-cctv-footage-show-mum-10263141.amp

http://wjla.com/news/nation-world/criminal-complaint-iowa-baby-found-dead-left-to-rot-in-swing-for-a-week

https://www.google.se/amp/m.scmp.com/news/hong-kong/community/article/2115826/newborn-baby-abandoned-wan-chai-dies%3famp=1

https://www.google.se/amp/www.dailymail.co.uk/news/article-4818258/amp/Baby-dead-car-parked-P-G-parking-lot-Ohio.html

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1327463/Ten-day-old-baby-dies-going-entire-spin-cycle-washing-machine.html

https://www.google.se/amp/www.dailymail.co.uk/news/article-4895758/amp/Young-mother-left-baby-die-partied-week.html

Kommentera här: