Nu är det inte långt kvar

 
 
Idag så har min graviditet nått 90 %, kan inte förstå att jag snart har en helt färdig unge där inne. Har börjat få förvärkar från h*lvetet så jag är ganska säker på att hon kommer snart. Man kan ju få förverkar några dagar innan förlossning. Jag föddes nånstans i vecka 37/38 (36/37) så jag antar att hon förmodligen kommer runt där också. Är i vecka 36 (35+6) idag, imorgon går jag in i vecka 37(36+0), så med andra ord kan hon komma om en eller två veckor.. eller imorgon haha
 
Ska bli så spännande men känner också ibland att jag kommer få ett nervsammanbrott när som helst!
JAG SKA BLI MORSA!! JAG OCH ADRIAN SKA BLI EN FAMILJ! OMG!!
 
Jag ser så otroligt mycket fram emot vår lilla skrutt. Det ska bli en så spännande upplevelse, no turning back, detta kommer att bli mitt liv, att ta hand om det bästa som finns, mitt barn, att se till att hon mår bra, att hon har det hon behöver, kärlek! Så mycket tankar inför föräldraskapet, man vill ju ibland tro att man kan allt, men jag har helt ärligt ingen aning. Jag har ju tankar och ideer om hur jag vill vara och hur jag vill att det ska vara men jag vet ju inte.
 
***
 
Min gravidledighet började ju nu den 1/2, som ni redan vet så har ju min graviditet varit långt ifrån underbar, skulle säga att vara gravid inte är min melodi. Har mått så himla dåligt, sedan vecka 10. Dock så har jag nu börjat bli lite piggare i huvudet så jag har psykisk energi men inte fysisk, så irreterande, det ena eller det andra. Men känns iallfall superskönt att inte känna sig så degig i huvudet längre!  
 
En grej som jag också upptäckt är att mina husdjur (1 hund+3 katter) låter mig fan inte vara ifred för en sekund, dem ska gosa HELA tiden, visst det är mysigt men emellanåt känner man sig verkligen tvingad! Nästan som att dem drar i en hela tiden... Men är ju bra att träna inför bebisens ankomst, för då får man inte heller vara ifred för 5 öre, hehe. 
 
Man får mycket tid för fika 
 
Eller Sushi  (Laxen har varit fryst, så den är ok att äta) 
 
 
***
 
 
 
Jag är så lycklig över att vi ska bli en familj! Jag ÄLSKAR DIG min underbara man! <3
 
 
xoxo// S
1 Din man:

skriven

Hej älskling!
jag är stolt över dig <3 <3 <3
älskar dig ;-*

Kommentera här: