86,4%

Hej! 
 
Nu är jag i vecka 35, det är 38 dagar kvar tills beräknad förlossning, Det kan dock bli mer eller mindre. (Hoppas på lite mindre då det börjar bli trångt där inne nu) Ska bli så spännande! Jag är nyfiken men ändå livrädd. Men jag är beredd, eller så beredd som jag kan vara. Jag känner mig redo för detta, även om jag såklart ändå inte har en aning om hur det är att vara morsa på riktigt. Min tro är att igen egentligen är 100% redo på vad som ska komma, dock tror jag att alla som vill har kapaciteten till att bli riktigt bra föräldrar. 
 
Gick in på mammaledighet igår, eller gravidledighet, har ju mått så dåligt fram och tillbaka hela graviditeten så kände att det var bäst att stanna hemma sista veckorna innan hon kommer. 
 
Passar även på att måla om sovrummet, från gult till antikvitt, sen ska vi inreda med lite mjuka fina färger. Dock så går målningen extremt långsamt då jag inte orkar mycket, men snart är det klart! 
 
Jag har även börjat få en förkärlek för Bodycon-klänningar, tycker dem sitter så fint över magen. Hade en jättefin på mig på nyår som jag köpte från Nelly: 
 
 
Sen har jag hittat en ny favorit från Chiara Forthi som sitter som en smäck! Dock har jag inte bild på mig i den: 
 
 
Det enda jag är orolig över är att dem inte kommer att sitta lika snyggt efter förlossningen, skulle vara så tråkigt.
 
 
Trivs ändå ganska bra i min gravidmage, det enda som är jobbigt är att det är tungt och att man blir stel, så försöker röra på mig så mycket som kroppen och jag orkar. 
 
 
Bristningarna får man stå ut med :) 
 
 
Hoppas ni har en fin dag! 
 
xoxo// S

Kommentera här: