Akademisk Bebis

Hej! 


Som ni vet så har jag ju nu börjat studera till att bli Arbetsterapeut! Hade första dagen idag från 10.15 - 15.30. Vi fick göra några övningar och fick även mycket info om kommande kurser osv, spännande! 

Mina klasskamrater verkar trevliga :) 

Hade såklart med mig Livia, och vi har pendlat till skolan idag då min kurs är förlagd i Norrköping. 

Jag vet att det kommer bli tufft med pendling, bebis och plugg men känner ändå att jag är ganska säker på att det kommer gå bra! 

Livia är så duktig, hon har varit lugn och relativt tyst idag. Blev lite gråt några gånger men att hon varit med mig hela dagen har varit härligt! Är så stolt över min lilla tös! Fick gå ut en gång för att amma och byta blöjsi men var inga problem. 

Ammade henne en gång i klassrummet också HAHA, vad ska jag göra annars lixom? Jag var diskret så det var inte så många som såg, var smart nog att sätta mig längst bak också! 

På Fredag blir min prinsessa hela 6 månader! Va tiden går fort alltså! Jag själv fyller 25 nästa onsdag. 

På Torsdag ska förmodligen jag och Livie åka till Stockholm för att hälsa på min mor, mormor kommer dit på Lördagen så ska vi fira mig i förskott. 


Har haft en trevlig dag även om jag är sååååååå trött 🙈 

Vad pluggar ni? Och har ni bebis med er? 

Provsmak

Idag har Livie ätit fryst mango och blåbär! Mums säger vi till det! 


 

Livia älskar att bli fotograferad
Mammas vampyr :)
Livie är nöjd

Ny Bil, Augustifestival, Mys

Hej! Ska försöka att lyckas klämma in ett inlägg innan lillan vaknar igen. Men hon sover faktiskt riktigt bra på nätterna så jag är verkligen lyckligt lottad. 


Jag måste bara säga, som jag alltid säger, det är så underbart att vara mamma! Jag älskar min dotter så mycket, har aldrig känt sådan kärlek tidigare! 

Idag har vi varit i Norrköping och kollat Augustifesten, är jätteroligt med lite stadsfest. Vi kollade på Symfonin som spelades och vi var även förbi tivolit. 

Vi hann inte med så mycket idag så vi kommer att åka tillbaka dit på fredag! 

Jag vann iallafall en jättesöt Neongrön Enhörning med vingar till Livie ^^ 

I helgen så var vi i Dalarna och hämtade vår nya bil! Eller ja ny och ny, vi köpte den begangnad men är en uppgradering från vad vi hade tidigare. Vi är jättenöjda med vår nya SUV. 

Imorgon så ska Adrian jobba så jag och Livie får mysdag tillsammans. Älskar att hon har börjat få små tänder! Dem är sååå söta, speciellt när hon ler, jag dör ^^

Xoxo// S 
Min underbara glada bebis <3
Livie med sin nya kompis
Påväg till Norrköping
En av karusellerna jag verkligen vill åka!