Härliga Måndag eller nått

 
Kan börja dagen med att bjuda på en glasögonselfie, haha, känner mig som en skolfröken i glasögonen men dem är ju rätt snygga ändå så det är okej. Tänk vad jag har ändrat utseende på bara 6 månader, hade nyss längre blont hår och inga glasögon, nu har jag kort lila hår och brillor. Haha.. 
Aja, håret kommer jag iallafall låta växa ut igen, vill verkligen ha längre, men var ju tvungen att klippa av håret, dock blir det ju nytt och fräscht. 
 
 
 
 
Ja då är det måndag igen, är på jobbet och har precis druckit mitt morgonkaffe, härligt! Jag vill tacka caféet som ligger granne med oss att jag fick låna en latte till senare, annars hade jag dött, haha. 

 

Igår verkade det vara något fel på bloggservern så har inte haft möjlighet att skriva något till er men nu kan jag det!

Helgen har mest varit lugn, vi har inte gjort något speciellt här hemma, vi har mest kollat film och städat lite. Men jag har iallafall fixat naglarna på både mig och Kattis, är jättenöjd med resultatet.

Kattis fick lösnaglar, målade dem i rött, använde nageltejp och sen målade jag ett svart lager över, drog bort tejpen och skapade mönster, avslutade med två lager topcoat för bästa hållbarhet. Kanske inte ser precis ut som när man fixar på salong men man sparar mycket pengar på att fixa hemma själv.

 

Jag använde mina egna naglar och gjorde som ovan fast med silver istället, skitsnyggt! Det är roligt att kunna fixa egna naglar hemma och ju mer man tränar desto snyggare naglar kan man fixa.

 
 
 

Gjort även riktigt snygga leopardnaglar för ett tag sedan, använde nageltattueringar, vitt nagellack, topcoat och vatten för aktivering av tatueringarna.

 
Älskar naglar, man kan göra så mycket med dem!! 
 
***

Ser så mycket fram emot lägenhetsvisningen på onsdag, det ska bli så spännande med nyrenoverad lägenhet, jag kommer att kunna forma hemmet så som jag vill och starta från grunden då det inte är någon annan som bott där efter renoveringen. Woho!!! Sen får vi se om det blir en 2a eller 3a, för vi har planer på att Kattis ska få bli inneboende hos oss. Sen när sambon hittat sig ett jobb så åker hon ut! Haha nä, jag vet att du läser detta Kattis 😉❤️ Men när han har fått ett jobb så kommer vi möjligtvis börja resa lite igen! Vill så gäna åka till New York och shoppa, skulle vara askul, kanske inte för simon men för mig, hehe. 

 

Nä nu ska jag städa butiken! 

 

Xoxo // S 

 

 

Kommentera här: