Äntligen skaffat tangentbord till paddan så man orkar blogga lite igen

Hej! 
 
Nu är jag tillbaka här igen på bloggen! 
 
Julen firade jag tillsammans med min mamma och mormor :) det var supertrevligt! Vet att det nu var ett tag sen det var jul men ändå. 
 
Fick en Le Creuset i Julklapp utav Mormor så nu kan jag laga mat som en riktig mästerkock!! Fick också bodyscrub, ansiktsskrubb, dukar, ljus, en liten tomte, jättefina satin bäddsett, en jättesöt bricka med fåglar, två supersnygga halsdukar, ett silverhjärta och en jättefin förvaringsbox med limefrukter på. 
 
 
 
Mitt jobb går bra, jag arbetar på i butiken :) 
 
Jag har även fått en idé, jag tror att jag ska starta eget, en djuraffär har jag tänkt att öppna, för det finns faktiskt ingen här i stan. Det finns utanför stan men inte i så jag tänkte att det kan ju vara kul att chansa! Jag älskar ju djur så jag tror att det skulle passa mig utmärkt, dock så kommer jag Inte att sälja djur i butiken utan allt som tillhör såsom foder, leksaker, godis, transportburar, bäddar, halsband, koppel, schampoo, klosaxar, vitaminer, mineraler. 
 
 
 
Jag kan även passa på att fråga här, om det fanns 1 butik i stan och 3 utanför, dem har samma priser, vilken skulle du åka/gå till? vad använder ni för foder till era djur?
 
Ni får gärna lämna en kommentar, kan vara bra att fråga och se vad andra djurägare tycker om idén. Även om ni inte bor i Linköping så kan ni ju tänka er er stad istället. 
 
Hörs snart igen! 
 
Xoxo // S
 

Kommentera här: