Gick upp extra tidigt typ i onödan

Jag berättade ju igår om att jag skulle börja min kurs idag, jag hade dock missat att kolla min jobbmail.. Så här stog jag kl 07.45 och väntade.. Dem hade ju skickat mail angående att vi börjar nästa vecka istället, kanske ska lära mig att kolla jobbmailen oftare, men blir dock lite jobbigt när man har två stycken och dessutom 3 andra privata.
 
Jag hann åtminstone äta frukost, dricka en latte och städa i butiken innan jag öppnade så det var ju skönt. Men jag har varit här i 3 timmar redan, och jag slutar inte förens om 7 timmar.. Lång dag idag iallafall.. Men man får ju skylla sig själv lite också. 
 
***
 
Idag kommer Lenas nya saker hem till oss iallafall, har köpt en speciell dressyrsele som ska göra att hon inte kan dra lika mycket, blir spännande och se om den funkar, man fäster kopplet fram vid bröstet istället för i ryggen. Sen ska hon och Freja få en stoooor säng som dem kan dela på, köpte även hem 10 kilo Eukanuba så nu kan dem äta också! 
 
Nu har vi officiellt två hundar och tre katter, herregud vad med djur! Det är ju helt otroligt, crazy cat/dog lady känner jag mig som! Men nu är det stopp med djur för ett tag, kanske skaffar ett akvarium med små hajar i nya lägenheten men det är inget som är bestämt. Eller kanske en kanin? Haha nej. Men djur är ju verkligen livet, vad skulle man göra utan dem? Man får så mycket kärlek och gemenskap <3
 
***
 
 
 
 
 
Fixade även mina naglar här om dagen. Blev vita med maskrosor på. Tycker det blev ganska sött. Nästa gång blir det leopardnaglar igen :) 
 
Nu ska jag jobba vidare! 
 
Xoxo // S
1 rememberthiis.blogg.se:

skriven

Fina naglar :)

Svar: Tack ! :)
Sophie Eriksson

Kommentera här: