Vaken

Vaknade kl 07.30, Lizzie kom hit vid 07.45. orkar inte med valp-energin idag , dessutom så rusar katterna omkring som om dem hade eld i baken och Freja vägrar sluta slicka på sina tassar... Man blir lite smått irriterad på allt. 
 
jag dricker mitt morgonkaffe nu och inser att jag redan varit vaken i 3 Tim när det känns som en kvart.. Tiden går fort iallafall. Väntar nu samtal från chefen på Tavazo så att jag kan få reda på när jag ska börja arbeta. Måste även prata med min arbetsförmedlare för att se om jag har rätt till aktivitetsersättning eller vad det nu heter.
 
Har iallafall köpt hem en Jobboutfit då jag mest bara har typ T-shirts och sånt hemma. 
 
Blus, kavaj och kjol, fast tänkte varva med jeans. Köpte även ett par fodrade stövlar till vintern. Ja jag gillar svart, det passar till allt. Och det som är bra med svart är| att man kan ha assesoarer och naglar/smink i olika färger vilket gör att det blir en snygg kontrast. 
 
 
Blev ingen bra bild men målade mina naglar i olika gräddiga färger och det blev supersnyggt. 
 
***
nu ska jag bege mig till Apoteket för att köpa nikotinläkemedel och mjällschampo, för av någon anledning så har jag fått mjäll helt plötsligt... Har aldrig haft det förut. Måste vara att jag rakade av håret kanske, så min hårbotten är mer exposed (kommer inte på svenska ordet) och blir känsligare? 
 
nä nu ska jag gå, bye ! 
 
Xoxo/ S 

Kommentera här: