Utan tobak, Dag: 2

Tänk att de redan är söndag igen, tiden går så otroligt fort! Man blir ju nästan rädd. När jag skriver nästa inlägg är jag säkert 40 eller nått. . Jag är på min andra rökfria dag idag iallafall ,känns jätteskönt .. Enda problemet är ju bara att snart så måste jag sluta med plåster och spray också. Men till att börja med ska jag bli av med beroendet av tobakssmaken och att ha en cigg/ snus i munnen, för de i sig är ett beroende, inte bara nikotinet. 
 

 
 
 
Det bästa är ändå att sluta röka och snusa, det skadar både lungor, tänder och tandkött. Man åldras snabbare och kan bli gråaktig i hyn. Jag som älskar mode och skönhet borde ju inte hålla på med detta. Jag började röka när jag var 13 år gammal... Det är ungt... Men de var ju så coolt då... Utav egen erfarenhet så kan jag ju nämna att DET INTE ALLS ÄR COOLT... Det är rent idiotiskt och när man väl blivit riktigt beroende så är det otroligt jobbigt att sluta!! Jag har slutat tidigare och hållit mig ett tag men jag ramlar alltid tillbaka. Denna gång så ska jag inte göra det! Jag vill vara frisk, må bra och finnas där för mina framtida barn. Risken för cancer ökar ju ju längre man röker och ju äldre man blir. Visste ni förresten att om man slutar röka och börjar igen skadar det lika mycket som att du inte slutat alls. Så tänk på de, rökning dödar verkligen. Feströkning är inget jag rekommenderar heller. 
 
Idag så är sambons mamma här och ska bjuda oss på lunch, det är trevligt. Hon fick även sin julklapp som vi glömde att ge i julas haha, men bättre sent än aldrig. Hon fick halsband, örhängen och en ring med sötvattenpärlor. Sen så hade hennes telefon totalt fuckat ur så hjälpte henne med den, haha jag är ändå ganska bra på tekniska saker.. jag är "dagens hjälte" ;) 
 
hoppas ni haft en bra helg. Imorgon ska jag gå upp 07.30 för då kommer Lizzie tillbaka hit :) 
 
xoxo/ S 

Kommentera här: