THE MAKEUP OF AUTUMN 2015 , en överblick, missa inte detta!

 
Det klassiska sotade ögat är något som är riktigt hett i höst! 
 
 
Mörka läppar i en djup röd eller bordeaux 
 
 
En annan trend kan vi se hos Dior: där inramade ögon och metallic ögonskugga är i fokus. Om vi tittar riktigt noga så finns även de röda/bordeaux tonerna även här. 
 
 
Hos Clarins så ser vi ju att trenden även här är röda läppar och sotade ögon. 
 
Dior har även lanserat ett puder, Nude glow, som är till för att ge en fräch lyster i ansiktet. Flera av märkerna  på marknaden har gjort puder för att ge det lilla extra, vi går in i mörkare tider igen och lite extra glow här och där är aldrig fel! 
 
 
Ett av Lancomes höstinspirerade nagellack 
 
 
Förutom mörka sotningar så är även ögonskuggor i bronziga nudefärger helt rätt i höst! Denna skugga kommer från Lancomes höstkollektion 
 
Need I say more? 
 
Om vi nu tittar tillbaka så har ni kanske märkt att jag inte nämnt så mycket om varken kinder eller ansikte. Anledningen är att det inte finns så mycket att säga , en lättare bas med lite lätt rouge och puder för extra Glow. Det som är i fokus i höst är ögon, läppar och naglar. 
 
 
Detta var nog allt för mig för tillfället, hoppas ni fann denna överblick inspirerande. Om ni gillade inlägget får ni gärna gilla och kommentera. Skulle vara jättekul att få respons så jag vet om det är värt att göra flera för kommande säsonger. :) 
 
xoxo / S 
1 Zaisha <3:

skriven

Sotade ögon och mörka läppar är riktigt fina till hösten :)

Svar: Ja supersnyggt! :)
Sophie Eriksson

Kommentera här: