Sjuk

 
Det har inte varit en rolig start på veckan. Inatt sov jag inte ett skit, Lizzie kom hit vid 07.50. Tog sen en långpromenad med båda hundarna och gick och la mig 10 imorse. Vaknade vid 18.00 igen, åt middag och sen så somnade jag på soffan IGEN! Åså vaknade jag nu.... Kul. Och jag är fortfarande trött så lär vara vaken en stund, ta en dusch sen ska jag sova igen ;) 
 
Såg iallafall månen inatt, dock är det synd att jag inte fick någon bra bild då jag inte kunde hitta min kamera, såklart hittade jag den efteråt.. 
 
 
Haha dålig bild! 
 
Jag har också börjat få ont i halsen, woho superkul. Sen börjar jag bli riktigt irriterad på arbetsförmedlingen, inte nog med att jag fick ny handläggare idag, dem sa att dem skulle ringa min arbetsgivare men har ändå inte gjort det! Alltså vill arbetsförmedlingen förstöra för mig eller??? Arbetsgivaren kanske tröttnar snart och ångrar sig ang att han vill anställa mig? Alltså jag blir så trött på myndigheter. Gahhhhhhhh!!!!
 
Specielt nu när jag börjar bli sjuk så vill inte jag behöva anstränga mig otroligt mycket för att se till att andra sköter sitt jobb. Jag har fått hålla på och medla mellan arbetsgivaren och arbetsförmedlingen, är det verkligen upp till mig att göra det? Att det ska va så svårt..
 
 

Kommentera här: