My animals

 
Som ni flesta vet så är jag en animal lover och lite crazy catlady. På grund av just detta så har jag tänkt att ha en liten presentation utav mina älskade familjemedlemmar. 
 
 
1. Toulouse Aka Tusse, hane född 2012. Min första egna katt. Väger 6,5 kilo så är en stor kisse. Lugn och sansad men får sina ryck ibland. Har Maine Coon i sig. 
 
 
2. Jum-Jum Aka Jumamumma. Hane född 2013. Väger 7 kilo så är en superstor kisse. Dessutom är han typ sabeltandad också. Är den gosigaste katten jag någonsin träffat, älskar att ligga i knät eller i ansiktet. Är delvis abessinier. 
 
 
3. Freja Aka Frejsi. Tik född 2014. Väger 3,5 kg. Är blandras mellan Chihuahua 50%, Papillon 25% och Amstaff 25%. Är världens sötaste och snällaste hund. Har mycket energi men är ändå trevlig att ha och göra med. Är mycket trogen och lydig. 
 
4. Snuffe Aka Snuffapuffa. Hane född 2013. Väger 4 kg. Är vår lilla surpuppa. Var hemlös som kom hem till oss i Februari Iår. Han har ett speciellt temprament men är hur gosig och snäll som helst, när han vill :) 
 
 
5. Lena. Tik född 2011. Vikt 35 kg. Är blandning mellan Rottweiler, Dobermann, Schäfer och Labrador. Är en underbar hund. Är bästis med Freja och katterna. Älskar gos i soffan. Så otroligt snäll. 
 
bonus: 
 
 
Lizzie född 2015. Mellanpudel 100%. Är dagmatte åt henne så hon tillhör ju familjen lite också. Är jobbig, men är inte konstigt då hon bara är en valp. Är mycket snäll. 
 
 
 
1 Fridas Skönhetsblogg:

skriven

Hundar är livet <3

Svar: Ja dem är verkligen underbara :) katter är också underbara djur :D
Sophie Eriksson

2 P i X E L I E – Fotograf Erica Pettersson:

skriven

Så söta både hundar och katter :-D

Svar: Tack så mycket :)
Sophie Eriksson

3 Anita:

skriven

Så fina :D

Svar: Tack! :D
Sophie Eriksson

Kommentera här: