Mår lite bättre

 
Har inte fått svar från arbetsförnedringen idag. Jag börjar bli otroligt irriterad på detta nu. Trodde liksom att jag skulle ha börjat jobba redan förra veckan! Jag har inget att leva av!! Vad ska jag göra, kan inte dem sköta sitt jobb så att jag kan få börja jobba? inte för att vara sån , jag vet att dem har annat att göra också men då kan dem ju undvika att säga saker dem ska göra och sen inte göra dem!!
 
En positiv sak som hände idag iallafall är: att en person som äger ett bemanningsföretag hittade min profil på AF och ringde idag för att fråga om jag var intresserad utav att arbeta för dem! Det är ju jättekul att man är attraktiv för arbetsgivare, då menar inte jag utseendemässigt, inte för att det är nå fel på mig men nu går vi Off topic. Så om det skulle skita sig med detta jobb som jag är inne på nu, så har jag en backup iallafall. 
 
Dock så har jag pratat med chefen på Tavazo idag och jag är fortfarande aktuell för tjänsten så jobbet är mitt, frågan är bara, när ska AF göra det dem ska göra så att jag kan börja jobba. Vill så hemsk gärna börja jobba nu! Visst det är skönt att ha sovmorgon varje dag men man blir ju trött på det också tillslut. Vill inte vara arbetslös och leva på soc längre. Jag vill inte att folk ska tycka synd om mig för det är det inte, jag har det jävligt bra ändå. Men visst är det tråkigt att inte ha nått att göra. 
 
 
Jag har iallafall börjat känna mig lite bättre i halsen nu, även om jag fortfarande är sjuk seg... Vill bara sova hela dagen. Sambon gick upp imorse och tog emot Lizzie, tack älskling! Vaknade dock fett sent idag, helt otroligt med tanke på att jag inte somnade så sent igår. 
 
Ikväll så ska jag ha lite hemmaspa och sen ska jag städa lite efter helgens roligheter. Ska också försöka gå och lägga mig i tid ikväll så att jag orkar gå upp imorgon i rimlig tid. 
 
Imorgon vet jag inte vad dagen har att bjuda på, det får vi helt enkelt se. Förhoppningsvis så hör AF av sig så att vi kan ordna ett möte ! 
 
Ha en fin kväll allihopa! 
 
Xoxo / S

Kommentera här: