Fredag, Idol och Tacos

Första inlägget för dagen, vaknade 14.00 idag, haha. Sov lääääänge. Vid 5 kom Kattis hit, då åkte vi till ekholmen och handla på systemet och Ica, upptäckte även att lite extra pengar kommit in på kontot så passa på att köpa stora säckar med mat åt djuren, dagens goda gärning. 
 
Ikväll har vi ätit tacos, kollar just nu på idol, har det inspelat på TiVon :) så skönt att slippa all reklam! Dock blir det ju inte direktsänt men vem bryr sig. Riktigt bra initiativ av dem att låta alla pengar som kommer in ikväll gå oavkortat till välgörenhet. Synd att jag inte har ett betalabonemang på telen, då hade jag också röstat ikväll. 
 
Jag är jättesugen på att fixa till mig och gå ut ikväll, men varken Simon eller Kattis har lust så får väll bli hemma. Man kanske kan ringa nån och be dem komma hit så kan vi parta här hemma Istället. 
 
En rolig sak jag hittat på systemet är cider man fryser in, och sen kan man äta det som sorbet. Är jättegod, och har 4 % så äter man tillräckligt många så kan man säga att man blev full på glass haha. Men ska nog inte trycka i mig 10 ciderglassar :) 
 
Juste, jobbet är mitt, så nu är det klart :) 
 
 
MUMS!!!

Kommentera här: