Favorit i repris

 
Jag har nu pratat med chefen och anledningen till att han inte kunnat svara är för att han har varit på konferens i Malmö, han ska ringa mig imorgon. Känner mig mycket bättre nu, visste väll att jag inte skulle behöva oroa mig för detta! Nu är inte dagen lika tråkig längre. 
 
Jag är så otroligt pepp på att få hem mina nya arbetskläder att jag måste skriva ett inlägg om dem igen! Och lite annat som jag hittade påvägen ;) 
 
 
 
Kan börja med denna kavaj som är så stilren och snygg att jag önskar att jag kunde gifta mig med den. Är en nyhet hos Ellos och är så glad att jag hittade den, kommer att bli perfekt när jag står där bakom disken och ska se lite professionell ut. 
 
 
Blusen tyckte jag var så söt att jag bara inte kunde motstå att köpa den. Kommer att passa perfekt till kavajen men kan också ha den bara som den är med ett linne under. 
 
Kjolen tyckte jag var lite rolig då den är lik kavajen med dragkedjorna, man kan nästan ha kjolen och kavajen som en dress. Kanske blir lite overkill men vi får se!
 
Hittade denna underbara spetstopp kände att det är en självklarhet att jag ska ha den i höst. Så snygg med detaljerna på ärmarna, då den är genomskinlig så måste man såklart ha ett linne under haha. 
 
 
Snygg enkel maxikjol som jag hitta den när jag spanade efter arbetsoutfitten. Kommer nog inte att ha denna på jobbet då den inte riktigt passar in i rollen. Men att matcha den med ett snyggt linne eller en topp och kanske ett snyggt bälte när man ska gå ut är inte fy skam det heller. 
 
Hittade även denna skönhet på rea, tyckte den var så söt. Kommer passa perfekt nu till hösten och vintern. Peplum modellen passar även mycket bra på mig då jag är kurvig.
 
Och sist men inte minst så hittade jag dessa snygga stövlar som kommer passa som en smäck till resten av kläderna. Dem är även fodrade så kan ha dem i vinter också! 
 
Är du också intresserad av Ellos Modenyheter så kan du spana in dem här:

Kommentera här: