Fan glömde bort att jag skulle ha möte idag ...

shit... Skulle ha möte idag kl 14.00 på AF. Orkar inte gå dit! Vad ska jag göra. Känner mig inte tillräckligt frisk för att orka åka någonstans. Varför måste möten vara så jobbiga gahhh. Ringde henne och frågade om vi kunde ha ett telefonmöte istället, det borde väll kunna gå? Ska jag vara helt ärlig så är jag så trött på myndigheter att jag inte vill ha något med dem att göra men måste man så måste man. 
 
Har inte fått svar från min handläggare på AF heller...
 
äh det löser sig. 
 
Vaknade i rimlig tid idag iallafall, det känns skönt. Nu hinner jag städa och fixa här hemma samtidigt som jag ska kurera mig så att jag snart är helt frisk igen. 
 
Lizzie är här, hon är så energisk att jag vill skjuta mig själv i huvudet. Man får inte ha så mycket energi! hon är gullig men jobbig när hon är så energisk. Det som är kul är att hon börjar bli större, man ser på henne att hon har vuxit sen vi började med att dagmatta henne. Sen en sak som vi lärt henne som är bra, är att hon kan slappna av, hon behöver inte rusa runt konstant, så nu kan hon ligga i soffan och ta det lugnt. Det Är skönt. 
 
En annan rolig sak är att ett litet sår jag har på tummen har blivit infekterat/inflammerat så det gör jätteont så fort jag rör på tummen... Haha allt känns så otroligt negativt idag.. Gahh.. 
 
sen så har vi nu betalat alla räkningar men vi har inga pengar kvar till mat :) Yay är vår lucky dag idag. Haha känner mig patetisk. Fast nä, ska sluta vara negativ och försöka se det positiva istället. 
 
Jag har ett eget hem, mat i frysen, härliga husdjur, en underbar sambo, det är en fin dag, mina räkningar är betalade och jag har fått mitt morgonkaffe :) 

Kommentera här: