Cosmotime

 
Har precis läst klart senaste numret 10/15 av "The Bible" alltså Cosmopolitan. Jag minns att jag blev så otroligt ledsen när svenska redaktionen las ned.. Jag hade precis startat en prenumeration så hann bara få ett nummer...dem frågade om jag ville ha VR istället , no way, så fick pengarna tillbaka. Anyway jag insåg ju att man faktiskt kan prenumerera på amerikanska Cosmo ! Lite dyrt men så värt, dem ligger långt framför oss när det gäller mode och skönhet, de enda tråkiga är väll att man inte kan köpa vissa av grejerna som annonseras. 
 

 
Min favvodel är "Worst Dates Ever", så kul :) 
 
***
 
idag så vaknade jag 07.00 för att ta emot Lizzie igen, så jag är redan dödstrött. Ska till hundparken snart och springa av oss lite energi, eller jag ska inte springa .. Men hundarna ska. Lizzie ska sova över hos oss inatt så vi slipper att gå upp så tidigt imorgon, sov dåligt inatt nämligen. Sen ska jag städa och sortera i våra mappar för miljoner papper ska man ju ha!!! Btw det är min tredje rök/snusfria dag :) 
1 Petra:

skriven

Haha, vad roligt! Den vill jag också läsa! :D

Svar: Bästa tidningen ever :) du kan köpa prenumeration på tidningskungen.se då den amerikanska versionen av Cosmo inte säljs i Sverige förutom där .
Sophie Eriksson

Kommentera här: