Borde egentligen sova nu

Skulle egentligen behöva gå och lägga mig nu men jag har ingen lust.. Är trött men ändå inte. Ska nog ta mig en sömntablett snart, annars kommer jag inte kunna sova alls. Det är jobbigt med att vara jag, jag kan inte sova utan sömntabletter, jag tar den lättare sorten, det jobbiga med det är att man måste ta dem typ två timmar innan man ska sova.. Så jag lär somna vid 04.00... Haha roligt med problem. Men finns större problem i världen än att jag inte kan sova. 
 
Exempelvis alla stackars människor som är på flykt, mina problem är inte ett skit jämfört med vad deras är. Hade jag bott i ett slott så hade många fått flytta hem till mig. Det är så trist att världen ser ut som den gör nu. Och sen de människor som är så trångsynta och inte vill hjälpa till... Usch. Förstår inte ibland hur folk tänker. Som dethär med alla bilder som cirkulerar på flyktingar som har iPhones och dem som tjatar om att dem inte alls behöver hjälp, för dem har ju råd med en iPhone...
 
Dem kan väll ha skaffat en iphone innan deras hem sprängdes i bitar och dem behövde fly sitt land? alla flyr inte från fattigdom, dem flyr från krig..KRIG. Jag har en iPad här hemma, om det blir krig här i Sverige och vi måste fly, ska jag kanske inte få hjälp då bara för att jag råkar äga en iPad? Visst låter det idiotiskt? det är för att det är idiotiskt... Rent idiotiskt.. Dessa människor behöver vår hjälp oavsett vad dem har för bakgrund. 
 
Vad man får mycket tankar när man är vaken mitt i natten... 
 
På dagen går hjärnan: potato, potato, potato...
på natten:  C6H12O6+6O2 ---> 6H2O + 6CO2 + 36 ATP . Haha 
 
Godnatt på er nu! 
 
xoxo / S 
 
 

Kommentera här: