Seg

Denna dag har varit så otroligt seg.. Ser nu fram emot att Lizzies matte ska komma och hämta henne snart. Har iallafall satt upp nät på balkongen så katterna kan vara ute utan att sitta på kanten och skrämma skiten ur oss. 
 
Min arbetsförmedlare är sjuk så det är därför hon inte svarat. . Det är ju lite smått irriterande att hon var tvungen att bli sjuk just nu.. Som att jag inte är stressad nog liksom. 
 
 
Var tvungen att dela med mig av denna bild på Freja, hon är ju så otroligt söt! Min lilla gris ❤️
 
 
Hittade en bild på mig och min bästa tjejkompis. Bilden är tagen på avslutningen i 9an, alltså 7 år sen :) 
vad tiden går så otroligt fort. Nej nu blir det mer segande och städande. 
 
Hare! 

Fan glömde bort att jag skulle ha möte idag ...

shit... Skulle ha möte idag kl 14.00 på AF. Orkar inte gå dit! Vad ska jag göra. Känner mig inte tillräckligt frisk för att orka åka någonstans. Varför måste möten vara så jobbiga gahhh. Ringde henne och frågade om vi kunde ha ett telefonmöte istället, det borde väll kunna gå? Ska jag vara helt ärlig så är jag så trött på myndigheter att jag inte vill ha något med dem att göra men måste man så måste man. 
 
Har inte fått svar från min handläggare på AF heller...
 
äh det löser sig. 
 
Vaknade i rimlig tid idag iallafall, det känns skönt. Nu hinner jag städa och fixa här hemma samtidigt som jag ska kurera mig så att jag snart är helt frisk igen. 
 
Lizzie är här, hon är så energisk att jag vill skjuta mig själv i huvudet. Man får inte ha så mycket energi! hon är gullig men jobbig när hon är så energisk. Det som är kul är att hon börjar bli större, man ser på henne att hon har vuxit sen vi började med att dagmatta henne. Sen en sak som vi lärt henne som är bra, är att hon kan slappna av, hon behöver inte rusa runt konstant, så nu kan hon ligga i soffan och ta det lugnt. Det Är skönt. 
 
En annan rolig sak är att ett litet sår jag har på tummen har blivit infekterat/inflammerat så det gör jätteont så fort jag rör på tummen... Haha allt känns så otroligt negativt idag.. Gahh.. 
 
sen så har vi nu betalat alla räkningar men vi har inga pengar kvar till mat :) Yay är vår lucky dag idag. Haha känner mig patetisk. Fast nä, ska sluta vara negativ och försöka se det positiva istället. 
 
Jag har ett eget hem, mat i frysen, härliga husdjur, en underbar sambo, det är en fin dag, mina räkningar är betalade och jag har fått mitt morgonkaffe :) 

Mår lite bättre

 
Har inte fått svar från arbetsförnedringen idag. Jag börjar bli otroligt irriterad på detta nu. Trodde liksom att jag skulle ha börjat jobba redan förra veckan! Jag har inget att leva av!! Vad ska jag göra, kan inte dem sköta sitt jobb så att jag kan få börja jobba? inte för att vara sån , jag vet att dem har annat att göra också men då kan dem ju undvika att säga saker dem ska göra och sen inte göra dem!!
 
En positiv sak som hände idag iallafall är: att en person som äger ett bemanningsföretag hittade min profil på AF och ringde idag för att fråga om jag var intresserad utav att arbeta för dem! Det är ju jättekul att man är attraktiv för arbetsgivare, då menar inte jag utseendemässigt, inte för att det är nå fel på mig men nu går vi Off topic. Så om det skulle skita sig med detta jobb som jag är inne på nu, så har jag en backup iallafall. 
 
Dock så har jag pratat med chefen på Tavazo idag och jag är fortfarande aktuell för tjänsten så jobbet är mitt, frågan är bara, när ska AF göra det dem ska göra så att jag kan börja jobba. Vill så hemsk gärna börja jobba nu! Visst det är skönt att ha sovmorgon varje dag men man blir ju trött på det också tillslut. Vill inte vara arbetslös och leva på soc längre. Jag vill inte att folk ska tycka synd om mig för det är det inte, jag har det jävligt bra ändå. Men visst är det tråkigt att inte ha nått att göra. 
 
 
Jag har iallafall börjat känna mig lite bättre i halsen nu, även om jag fortfarande är sjuk seg... Vill bara sova hela dagen. Sambon gick upp imorse och tog emot Lizzie, tack älskling! Vaknade dock fett sent idag, helt otroligt med tanke på att jag inte somnade så sent igår. 
 
Ikväll så ska jag ha lite hemmaspa och sen ska jag städa lite efter helgens roligheter. Ska också försöka gå och lägga mig i tid ikväll så att jag orkar gå upp imorgon i rimlig tid. 
 
Imorgon vet jag inte vad dagen har att bjuda på, det får vi helt enkelt se. Förhoppningsvis så hör AF av sig så att vi kan ordna ett möte ! 
 
Ha en fin kväll allihopa! 
 
Xoxo / S