Dag ett av mitt nya liv

Idag var den första dagen på jobbet, är helt slut men är jätteglad. Känns verkligen som att detta är ett arbete som passar mig, jag får vara social och trycka på knappar, kan det bli bättre? Alla kunder har varit supertrevliga och att lära sig hur en kassaapparat fungerar gick snabbare än vad jag trodde. Känns också härligt att jag arbetar med något som jag tycker om! 
 
 
Tycker butiken är så mysig!
 
 
Im going nuts For nuts haha ;) Ser det inte härligt ut? Alltid färskt och påfyllt. 
 
 
På denna bild ser vi alla de goda torkade frukterna, jag har smakat massor av nytt som jag inte provat förr, älskar de torkade plommonen! 
 
Har gjort massor med kul idag: Fyllt på med färska nötter, tagit emot kunder, lärt mig kassaapparaten, prissatt varor Och pratat mycket med chefen som är så trevlig! Skulle vara kul om ni Linköpingsbor kommer förbi och hälsar på i butiken, lovar att ni inte kommer ångra er! Ser fram emot Måndag då jag ska tillbaka till jobbet! 
 
Tog med mig lite gott hem idag också, så nu ska vi kolla film och äta torkad mango, mums! Imorgon blire segdag igen, kanske lite städ som vanligt. Ska planera lite inför måndag också. 
 
Är jätteglad! Hoppas ni får en fin helg! 
 
Xoxo / S 

Kommentera här: