Bullbak och Kylie Jenner Challenge

Haha satt och lekte med locket till en zonnic mint dosa. Råkade köra Kylie Jenner Challenge av misstag, tänkte alltså inte på vad jag gjorde. haha jag dör, läpparna blev inte större men blev helt blå runt käften. 
 
 
Haha va roligt, skulle aldrig falla mig in i att göra sånt skit som folk håller på med ibland men det är ju superkul att jag gjorde det utan att tänka mig för. Tog lixom inte ens i, så fattar inte hur jag kunde bli helt blå. FAIL säger jag bara. Btw testa inte, det är dumt. 
 
Idag har det annars varit en ordentlig segdag, har sovit på soffan mest hela dagen. Är också sjukt nervös inför fredag, ska bli jättekul att börja men tankarna börjar ju snurra, "tänk om jag gör nå fel", "tänk om jag inte klarar av det" osv.osv. Kommer ju förmodligen inte att bli nå problem men ändå.m
Ser mycket fram emot att kunna tjäna mina egna pengar så att jag kan betala av studielån och krediter osv. Till våren tänkte jag att jag skulle åka till London, om jag har råd dvs, men det borde jag ha. Woho ! 
 
Fck för mig att baka bullar nu på kvällskvisten, har inte bakat bullar förut, jo när jag var typ 5. Blev nöjd faktiskt, dock hade vi inge pärlsocker hemma men de gick bra iallafall. Gjorde dem med kanel, vaniljsocker och kardemumma, gott! 
 
 
Känns som att detta blev ett inlägg av svammel, men det är ju lite så jag är, så ni får stå ut. 
 
 

Kommentera här: