Ledig idag

Hej idag så fick jag ledigt från jobbet. Det är ju lite skönt men är redan lite uttråkad. Tror jag ska åka in till stan och vandra runt lite. Det går iallafall riktigt bra på jobbet, känns superkul! 
 
 
Har skaffat mig nytt hår nu iallafall ;)
 
 
Mina nya pumps, från Iron Fist, hur snygga som helst! 
 
 
Lyxlunch från Waynes, Focaccia med chevre, honung och valnötter, supergott!! 
 
Imorgon kanske mina kusiner kommer från Dalarna och hälsar på! Hoppas att dem kommer, skulle vara så kul! Ska städa och tvätta idag, så att det är snyggt och fräscht här hemma. Imorgon ska jag tillbaka till jobbet, härligt! 
 
Snart är även min arbetsträning över och jag kan få börja på "riktigt". 
 
Hoppas ni får en fin dag! 
 
Xoxo // S 

Frisör, trådning, ögonbrynsfärg

Har varit hos frissan idag, jämnade till håret, färgade bryn och fick trådning i ansiktet. Trådning gör sjukt ont! Visste inte det haha. Nu är mina ögonbryn för mörka... Hon sa att hon skulle göra ljusbruna, dem är typ mörkbruna, men försvinner nog snart. Jag jobbar ju idag från kl 13.00 så jag får stå här med mina fåniga ögonbryn, dem har en snygg form iallafall. 
 
 
Är lite seg idag och tror jag börjar bli förkyld... Orkar inte med en förkylning nu. Blir inget gym för mig idag iallafall då man inte ska gymma när man är sjuk. . 
 
Har köpt mat från mathem, det kommer till oss kl 18.15 ikväll, så skönt att slippa storhandla i butik. Har även köpt hem 30 kg djurmat och 30 kg kattsand så nu kan dem jävlarna äta och skita hur mycket dem vill ett bra tag framåt haha :D 
 
ikväll blir det lugnt, filmmys och middag med Kattis :)
 
hoppas ni får en bra Fredag! 
 
Xoxo / S 

På jobbet

Är just nu på jobbet, rätt lugnt för tillfället så kan klämma in ett inlägg. 
 
 
Kom hit vid 09.30, började med att städa butiken innan vi öppnar. Har varit själv här hela dagen, men snart så får jag gå hem. Börjar bli lite trött i fötterna. Idag har jag packat nötmix i påsar, hjälpt kund med paket, ringt samtal osv, det vanliga. Tycker verkligen det är roligt att arbeta här. 
 
 
Passar även på att sporta mina nya skor från Jeffrey Campell. Fick erbjudande från Bubbleroom, 50% på valfri vara så jag passade på! Är supersnygga men kanske inte de bästa skorna att ha på jobbet haha, tur att jag har mina träningsskor med mig. 
 
När jag slutat ska jag till gymmet och köra ett styrkepass sen blire att dra sig hemåt och chilla på soffan ;) imorgon börjar jag kl 13.30 för jag ska till frisören innan jobbet. 
 
Hoppas ni har en bra Torsdag!!
 
Xoxo / S