Long time

Hej alla kära läsare, förlåt att jag har varit så Off men jag har inte orkat blogga för har haft annat för mig. 
 
Imorgon ska jag skriva kontrakt, äntligen! Det har redan gått för lång tid tycker jag men ABF har ju varit så otroligt sega att man bara har velat skjuta sig själv i huvudet!!! 
 
Ja vad har då hänt under tiden undrar ni kanske? 
 
1. Jag har gått igenom en hemsk abort, vet att detta är något som är tabu, men någon måste ju prata om det!? Det är inte som att jag hade ett val i detta läge, då jag samtidigt blev sjuk. Iallafall det slutade med att jag fick åka in akut till sjukhuset och spendera en natt & dag där. Nu mår jag nästan bra iallafall. Vet inte varför jag nämner detta på bloggen men känner att vi måste få bort skulden från detta, det är inte fel, detta händer, många människor får gå igenom samma som jag. Det tär inte bara fysiskt utan även psykiskt. Sen att använda abort som preventivmedel är ju idiotiskt men det är en annan fråga helt, för det gör inte jag. Jag blev sjuk :( 
Men som sagt, mår bättre nu. 
 
2. Jag trivs iallafall superbra på jobbet och är sjukt glad över att jag har hittat detta! Känns som att jag svävar på moln. Min chef är även supersnäll! Som sagt så ska jag nu äntligen få min anställning! Så skönt! 
 
3. Jag har köpt en ny madrass till sängen, yay! Och jag har även målat klart i vardagsrummet, som ni kanske minns så var det ett projekt som jag höll på med för ett tag sen, färgen tog slut, men har nu kunnat köpa ny. 
 
4. I Helgen var jag ute med Katarina på krogen, har inte druckit sen oktober. Det roliga är att jag hade mina höga klackar från Jeffrey Campbell... Ingen bra idé!! Jag ramlade en gång på dansgolvet (jag var inte full, då) sen när vi skulle hem så var jag liiiiite påverkad så jag lyckades stuka BÅDA fötterna, så ja, nu har jag ont i fötterna haha!! Juste jag kom hem och rev ner hatthyllan också ;) 
 
 
***
 
Har även köpt hem en underbar klänning till nyår, fick 50 % rabatt på den också! ;) 
 
 
Fans kortare modell också men tyckte den var snyggare när den är längre :) ❤️❄️

Kommentera här: