Dagens utmaningar

Hej igen! 
 
Nu har jag äntligen kommit tillbaka till skolan efter två veckor utav influensa. Dagen började med att vi gick igenom cellens funktioner och dess organeller, skönt att jag redan läst detta i Biologi 1 & 2 :) så jag har en del kunskap redan, men måste medge att jag är lite rostig så borde läsa på lite iallafall.. eller mycket... Kanske ;) 
 
På eftermiddagen så fick vi testa något nytt igen, jag älskar det! Vi fick idag utföra permanent ögonfransböjning på varandra!!  Att våra lärare litar på oss asså.. Haha nä jag skojjar bara, det gick ju hur bra som helst och alla blev jättefina med sina böjda flirtiga fransar :) Jag måste ändå säga att det var relativt svårt att utföra,  pilligt och tidskrävande men helt klart värt det. Juste vi passade även på att färga fransarna också men de har vi gjort förut så det var inte lika svårt. 
 
 
Ganska dålig bild men man kan se lite iallafall, kommer lägga ut bättre bilder sen :) 
 
Jag är så glad för att jag valt denna utbildning, jag är dock lite ledsen att jag missat en del saker då jag varit sjuk och haft mina sömnproblem.. Men jag tycker verkligen att detta är så kul så jag ska göra mitt allra bästa för att komma ikapp och avsluta min utbutbildning på topp!! 

Kommentera här: