Teori, tävling och fransar

Hej idag vaknade jag med ont i halsen,  igen, gud jag blir så himla trött på denna influensa jag trodde det äntligen var över!!! Men jag har varit i skolan idag iallafall :) 
 
Idag har vi bara haft teori och så har vi tävlat, det var en tävling med uppgifter som handlade om vad vi lärt oss hittills under denna termin. Det gick jättebra, jag kan mer än vad jag trodde. Vi blev indelade i grupper om två och två och så fick vi olika uppgifter vi skulle lösa exempelvis namn på cellens organeller & vad musklerna heter. Det kanske inte låter så kul men de var faktiskt det. Alla grupperna kom jättenära varandra poängmässigt, vi kom tvåa :) 
 
Har även lite fler bilder på fransböjningen som jag pratade om igår :) 
 
 
 
Tyckte det blev ett väldigt bra resultat!  
 
Imorgon ska jag och hundarna åka till Enköping till min mormor och så ska vi fira påsk med henne och mamma. Vi har även blivit inbjudna på lunch hos min gudfar,  ska bli roligt, har inte sett honom på jättelänge :) 
 
Ikväll ska jag fortsätta att plugga på skelettets delar på svenska och latin.  Ska även plugga lite leders funktion också, har prov på tisdag.  
 
Ha en fin kväll allihopa!  
 

Dagens utmaningar

Hej igen! 
 
Nu har jag äntligen kommit tillbaka till skolan efter två veckor utav influensa. Dagen började med att vi gick igenom cellens funktioner och dess organeller, skönt att jag redan läst detta i Biologi 1 & 2 :) så jag har en del kunskap redan, men måste medge att jag är lite rostig så borde läsa på lite iallafall.. eller mycket... Kanske ;) 
 
På eftermiddagen så fick vi testa något nytt igen, jag älskar det! Vi fick idag utföra permanent ögonfransböjning på varandra!!  Att våra lärare litar på oss asså.. Haha nä jag skojjar bara, det gick ju hur bra som helst och alla blev jättefina med sina böjda flirtiga fransar :) Jag måste ändå säga att det var relativt svårt att utföra,  pilligt och tidskrävande men helt klart värt det. Juste vi passade även på att färga fransarna också men de har vi gjort förut så det var inte lika svårt. 
 
 
Ganska dålig bild men man kan se lite iallafall, kommer lägga ut bättre bilder sen :) 
 
Jag är så glad för att jag valt denna utbildning, jag är dock lite ledsen att jag missat en del saker då jag varit sjuk och haft mina sömnproblem.. Men jag tycker verkligen att detta är så kul så jag ska göra mitt allra bästa för att komma ikapp och avsluta min utbutbildning på topp!! 

Godmorgon

Hej allihopa hoppas ni har en härlig morgon. Nu sitter jag och avnjuter en kaffe i regnet vid busshållplatsen. 
 
 
Får se vad skolan har för spännande att bjuda på idag!