Kärrboda

Hej! Var ett tag sen sist jag skrev något. Är nu på min sambos landställe, ska bara vara här några dagar, men jätteskönt iallafall. Kommer inte ha någon möjlighet till ledighet denna sommar. Vi är här på landet för att arbeta, men man får ju lite rast ibland iallafall. Arbetar med hederligt hantverk här, hjälper sambons pappa att bygga smedja och göra om uterum till dusch. Jag håller just nu på att täta springor och måla väggarna i uterummet med vattenavstötande färg.                                
 
 
 
Anledningen till att vi inte får någon ledighet är för att vi är totalt panka, har tillomed ansökt om bidrag hos soc men dem sa nej, för att vi hade pengar för 3 månader sedan. Eh...Jaja vad ska man göra, får samla ihop så mycket pengar som går och sen hoppas på att man hittar ett jobb. 
 
Nä nu får det vara nog med tråkigheter, har det faktiskt väldigt skönt här på landet iallafall och måla tycker jag är kul. :) 
 
 
Vi bor med alla djuren i en husvagn, blir kanske lite trångt med 3 katter och en hund, haha. Men sjukt mysigt är det när man ska sova på kvällen och alla djuren kommer och gosar. :) sen så får ju hunden och katterna gå ut såklart så dem sitter ju inte inne hela tiden. 
 
 
Rummet som ska göras om till dusch 🚿 
 
 
Jag i min snygga rutiga målarskjorta ;) 
 
 
Kan ju tillägga också att jag söker arbete, så är det någon som läser detta och tror ni har ett jobb som kan passa? Hör gärna av er :D helst Linköping ,Stockholm, Norrköping , Enköping, Uppsala, Rättvik, Leksand, Mora, Falun, Avesta, Borlänge eller Tällberg, för där har jag tillgång till bostad. 
 
Har Erfarenhet inom försäljning, servering, service, städ, administration, fastighetsskötsel, måleri, fundraising mm :) 
 
Ha det så bra allihopa! ✌☀ 
1 Tilda:

skriven

Hoppas du hittar ett jobb. Vilka söta djur :)
Hoppas du får en trevlig kväll

Svar: tack va snällt! detsamma till dig :)
Sophie Eriksson

Kommentera här: