Kärrboda forts.

Nu är vi snart klara här! Jag har fixat klart uterummet och sambon ska bara arbeta klart med smedjan imorgon. :) har varit jätteskönt att vara här och idag så kom ju faktiskt solen och värmen!  Underbart! 
 
 
Passade på att bada i havet & sola lite, fast jag bada inte så mycket dock hehe ☀ 🌊 🌲 
 
Imorgon på eftermiddagen så bär det av hem till Linköping igen. På kvällen kommer min kära vän Yazmina och hennes nya hundvalp på besök!  Kul, då har Freja någon att leka med också. 🐶 ♥ 
 
 
 
Sista natten i mysvagnen :) 

Kärrboda

Hej! Var ett tag sen sist jag skrev något. Är nu på min sambos landställe, ska bara vara här några dagar, men jätteskönt iallafall. Kommer inte ha någon möjlighet till ledighet denna sommar. Vi är här på landet för att arbeta, men man får ju lite rast ibland iallafall. Arbetar med hederligt hantverk här, hjälper sambons pappa att bygga smedja och göra om uterum till dusch. Jag håller just nu på att täta springor och måla väggarna i uterummet med vattenavstötande färg.                                
 
 
 
Anledningen till att vi inte får någon ledighet är för att vi är totalt panka, har tillomed ansökt om bidrag hos soc men dem sa nej, för att vi hade pengar för 3 månader sedan. Eh...Jaja vad ska man göra, får samla ihop så mycket pengar som går och sen hoppas på att man hittar ett jobb. 
 
Nä nu får det vara nog med tråkigheter, har det faktiskt väldigt skönt här på landet iallafall och måla tycker jag är kul. :) 
 
 
Vi bor med alla djuren i en husvagn, blir kanske lite trångt med 3 katter och en hund, haha. Men sjukt mysigt är det när man ska sova på kvällen och alla djuren kommer och gosar. :) sen så får ju hunden och katterna gå ut såklart så dem sitter ju inte inne hela tiden. 
 
 
Rummet som ska göras om till dusch 🚿 
 
 
Jag i min snygga rutiga målarskjorta ;) 
 
 
Kan ju tillägga också att jag söker arbete, så är det någon som läser detta och tror ni har ett jobb som kan passa? Hör gärna av er :D helst Linköping ,Stockholm, Norrköping , Enköping, Uppsala, Rättvik, Leksand, Mora, Falun, Avesta, Borlänge eller Tällberg, för där har jag tillgång till bostad. 
 
Har Erfarenhet inom försäljning, servering, service, städ, administration, fastighetsskötsel, måleri, fundraising mm :) 
 
Ha det så bra allihopa! ✌☀ 

5 tips om hur man kommer ur depressionen

1. Kontakta din läkare / kurator för att försöka lista ut vad det är som gör dig ledsen/ångerfull mm. Du kanske skulle behöva medicin ett tag? 
 
2. Tänk efter vad du skulle kunna ändra i ditt liv för att kunna må bättre. Och försök att göra dessa ändringar. 
 
3. Erkänn för dig själv att du mår dåligt och behöver hjälp. För om du inte tar tag i problemet kan det bli värre. 
 
4. Tänk på att det är aldrig försent för att kunna må bra igen. Du kommer att kunna må bra igen även om det inte känns så för tillfället. 
 
5. Prata om din depression med familj och vänner, du är inte så ensam som du tror. 
 
Jag har själv erfarenhet utav depression och det är inte lätt att ta sig ur, men det går!  Säger inte att tipsen funkar för just alla. Men det viktigaste är att man inser att man är sjuk och att man behöver hjälp. Det är viktigt att prata om det som tynger dig även om det är jobbigt. Låt det inte gro inom dig. 
 
Alla människor är fina och starka!