Onsdag

Hej allihopa, idag kom jag äntligen iväg till skolan! jag var till&med tidig :) 
Vi gick bara igenom det praktiska, om skelettet. Vi ska lära oss vad alla ben heter på både svenska och latin.. kul.. nä men det blir nog intressant, mycket att plugga bara hehe. Jag har suttit hela dagen nu sen jag kom hem så känner att jag är värd en paus. Har ett till arbete som jag skriver på, den kallas för "Drömyrket" och den innebär att jag ska skriva om hur man blir massageterapeut, nagelterapeut, spaterapeut och hudterapeut. Sen ska jag även välja ett av dessa yrken för att inrikta mig lite djurpare på. Jag valde hudterapeut då jag tycker det verkar mest intressant, dock så gillar jag naglar också. Att vara hudterapeut vad jag har förstått är ett mycket varierande yrke där man utför allt ifrån IPL- behandlingar till peeling och massage, verkar roligt. Plus att det är kul att lära sig då man själv kan uttnyttja sina egna kunskaper till att göra gott för sig själv, sina vänner och familjen :) 
 
Jag tänkte även dela med mig utav ett litet modetips även om jag inte är den mestmoderiktiga person ni kanske känner så måste jag ändå dela med mig utav detta! En riktigt snygg väskmodell som aldrig går ur tiden och som är i riktigt bra kvalite! 
 
Här har ni den: Mulberry Bayswater, min heter Black Glossy Goat with Nickel, den snyggaste väskan någonsin! Och jag köpte sista exemplaret från Mulberry.com! Så just denna väska kan ni faktiskt inte köpa längre tyvärr då det var limited edition men det finns fler Bayswaters som också är jättesnygga! Exempelsvis så finns det en i svart naturligt läder med gulddetaljer som är sjukt snygg! eller så finns det blå och röd och ja de flesta färger. Rekommenderas starkt till alla väskälskare därute! 
 
Nä nu är min paus slut, ska tillbaka till mitt pluggande. Ni får ha det så bra så länge så får vi se om det kanske blir ett till litet inlägg ikväll. 
 
Bye! 
 

Kommentera här: