Fredag

Idag kom jag iväg till skolan igen, det känns skönt. Vi hade Makeup nu på morgonen och vi utförde färganalyser på varandra. Jag har tydligen en kall underton med somriga kalla färger. Så jag får tänka på det när jag klär och sminkar mig :) 
 
Nu har jag även lyckats skriva klart min uppgift som skulle skickas in idag, yes, känns skönt att vara klar. Ikväll så ska jag & simon träffa Katarina, ska bli roligt att få komma iväg lite. Först ska vi vara hemma hos henne för att sedan gå ut på stan ^^ 
 
Kvällens outfit är en svart knälång klänning med spets och satin, skitsnygg, kommer ha svarta leggings till det och ett stort halsband i silver och svart, skor har jag ej bestämt än. Jag kommer även köra all in på makeup-en ikväll då jag inte går ut så ofta. Blir svarta lösfransar med sotad guldmakeup och en snygg bronzer. Kan visa bilder sen :) 
 
Nu så ska jag tona håret.. igen.. det blev för rött med senaste färgningen, jag vill ha mer chokladbrunt. Färgen som jag använde sist hette Chocolate Brownie och va snygg på förpackningen men inte i mitt hår hehe. Kanske skulle ha stannat blond så hade jag sluppit leta efter den perfekta bruna färgen.. men men man lever som man lär, brukar man inte säga så? ;) 
 
Ha en trevlig hel allihopa! 

Kommentera här: