Fredag

Idag kom jag iväg till skolan igen, det känns skönt. Vi hade Makeup nu på morgonen och vi utförde färganalyser på varandra. Jag har tydligen en kall underton med somriga kalla färger. Så jag får tänka på det när jag klär och sminkar mig :) 
 
Nu har jag även lyckats skriva klart min uppgift som skulle skickas in idag, yes, känns skönt att vara klar. Ikväll så ska jag & simon träffa Katarina, ska bli roligt att få komma iväg lite. Först ska vi vara hemma hos henne för att sedan gå ut på stan ^^ 
 
Kvällens outfit är en svart knälång klänning med spets och satin, skitsnygg, kommer ha svarta leggings till det och ett stort halsband i silver och svart, skor har jag ej bestämt än. Jag kommer även köra all in på makeup-en ikväll då jag inte går ut så ofta. Blir svarta lösfransar med sotad guldmakeup och en snygg bronzer. Kan visa bilder sen :) 
 
Nu så ska jag tona håret.. igen.. det blev för rött med senaste färgningen, jag vill ha mer chokladbrunt. Färgen som jag använde sist hette Chocolate Brownie och va snygg på förpackningen men inte i mitt hår hehe. Kanske skulle ha stannat blond så hade jag sluppit leta efter den perfekta bruna färgen.. men men man lever som man lär, brukar man inte säga så? ;) 
 
Ha en trevlig hel allihopa! 

Onsdag

Hej allihopa, idag kom jag äntligen iväg till skolan! jag var till&med tidig :) 
Vi gick bara igenom det praktiska, om skelettet. Vi ska lära oss vad alla ben heter på både svenska och latin.. kul.. nä men det blir nog intressant, mycket att plugga bara hehe. Jag har suttit hela dagen nu sen jag kom hem så känner att jag är värd en paus. Har ett till arbete som jag skriver på, den kallas för "Drömyrket" och den innebär att jag ska skriva om hur man blir massageterapeut, nagelterapeut, spaterapeut och hudterapeut. Sen ska jag även välja ett av dessa yrken för att inrikta mig lite djurpare på. Jag valde hudterapeut då jag tycker det verkar mest intressant, dock så gillar jag naglar också. Att vara hudterapeut vad jag har förstått är ett mycket varierande yrke där man utför allt ifrån IPL- behandlingar till peeling och massage, verkar roligt. Plus att det är kul att lära sig då man själv kan uttnyttja sina egna kunskaper till att göra gott för sig själv, sina vänner och familjen :) 
 
Jag tänkte även dela med mig utav ett litet modetips även om jag inte är den mestmoderiktiga person ni kanske känner så måste jag ändå dela med mig utav detta! En riktigt snygg väskmodell som aldrig går ur tiden och som är i riktigt bra kvalite! 
 
Här har ni den: Mulberry Bayswater, min heter Black Glossy Goat with Nickel, den snyggaste väskan någonsin! Och jag köpte sista exemplaret från Mulberry.com! Så just denna väska kan ni faktiskt inte köpa längre tyvärr då det var limited edition men det finns fler Bayswaters som också är jättesnygga! Exempelsvis så finns det en i svart naturligt läder med gulddetaljer som är sjukt snygg! eller så finns det blå och röd och ja de flesta färger. Rekommenderas starkt till alla väskälskare därute! 
 
Nä nu är min paus slut, ska tillbaka till mitt pluggande. Ni får ha det så bra så länge så får vi se om det kanske blir ett till litet inlägg ikväll. 
 
Bye! 
 

Så trött

Hej allihopa idag har det varit ytterligare en segdag för mig, dessa sömnproblem håller på att ta kol på mig.....
 
Vår nya dator kom idag iallafall! Så va och hämtade den, hann plugga en liten stund sen försvann mitt internet! Jag behöver internet för att kunna plugga, nu undrar ni säkert hur jag kan skiva detta? Jo jag har en telefon som har internet men de funkar inte till att plugga me,  går för långsamt och har inte tillräckligt mycket :/ 
 
Jag har just nu så otroligt ont i huvudet, dunkar och håller på :( måste gå och lägga mig snart.