Vårens Makeup trender

Som ni kanske vet så håller jag just nu på med ett arbete som handlar om vårens makeuptrender 2015. Jag har kollat runt på några av de större märkena och kommit fram till detta:
 
Denna vår så är det bland annat kindbenen som står i fokus. Dem ska vara synliga och markerade. Man kan använda sig av olika typer av highligting och shading för att nå bästa resultat. Clinique har denna vår en serie som heter Hello Cheekbones som innehåller allt för att kunna framhäva sina bästa sidor.
 
Serien innehåller: Chubby stick; Sculpting contour , Chubby Stick; Sculpting highlight och en palett med rouge.
 
Hos Lancôme så ligger fokus på ögonen, där man gärna ska framhäva dem med härliga färger som är inspirerade utav franska blommande trädgårdar. Ögonbrynen ska vara snyggt formade och gärna också synas. Läpparna ska gärna ha en ljus rosa eller skirt röd färg. Kinderna och kindbenen ska inte vara lika framhävda i denna look.
 
 
Kollektionen heter French Innocence och innehåller allt för en söt sofistikerad flickaktig look. Ögonpalett, söta läppglans och nagellack.
 
Den tredje trenden jag har kollat på kommer från Isadora och deras serie heter Nude Essentials. Här står även ögonen i fokus men ska framhävas med mjuka matta nudefärger från beige till gråbrunt. Läpparna har matta rödrosa färger och naglarna ska gärna ha en ljus beige/peach färg. Kinderna ska gärna vara något framhävda med hjälp av Shading och Highlight.
 

Kollektionen innehåller en Palett med snygga matta ögonskuggor, matta läppstift och nagellack i ljusa färger.
 
Ja här har ni en liten inblick i vad som är hett för våren 2015, jag själv kommer nog att testa på alla trenderna.
 
Ha en skön Söndag!

Kommentera här: