Lördag

Av någon anledning så lyckas jag alltid skriva mina inlägg på natten... gud vilken upptagen människa jag är.. eller så är jag lat .. kan inte riktigt avgöra.
 
Idag så har jag i alla fall varit på gymmet! Länge! Passade på att köra allt idag, tränade så hårt att jag blev yr och min puls gick upp till 190, det är typ hjärtattack varning på det. .. kanske ska ta det lite lugnare. Men jag är så trött på att vara överviktig, orkar inte med skiten längre, så nu ska jag f*n gå till gymmet och träna ordentligt!Efter passen känner man sig så fri och lugn, det är skönt med endorfiner ;)  
 

 
Bild på mig innan träning, man känner sig så vacker i träningskläder.. not
 

Bild efter mitt träningspass, haha jag blev helt röd och ser lite död ut.
 

Bästa saken som uppfunnits sedan elektriciteten!
 
På eftermiddagen när jag kom hem så var jag så trött så jag la mig i soffan och glodde i taket ett tag sen så åt sambon och jag middag och så kollade vi en utav filmerna vi hyrt. The deliveryman såg vi, den var faktiskt ganska rolig, handlade om en man som varit spermadonator och blivit biologisk far till 533 barn, 126 utav dem ville träffa honom. Ni kan ju se filmen om ni vill veta mer :) 
 

Gjorde en härlig frukttallrik som snacks till filmen. Bättre än godis i alla fall :)
 
Nu ska jag dra på mig mina nalletofflor och sjunka ner i soffan med min nya memoryfoam-kudde som jag fick hem idag, mys.
 
 
Hoppas ni haft en bra dag hittills, det har jag i alla fall! xoxo

Kommentera här: