Vårens Makeup trender

Som ni kanske vet så håller jag just nu på med ett arbete som handlar om vårens makeuptrender 2015. Jag har kollat runt på några av de större märkena och kommit fram till detta:
 
Denna vår så är det bland annat kindbenen som står i fokus. Dem ska vara synliga och markerade. Man kan använda sig av olika typer av highligting och shading för att nå bästa resultat. Clinique har denna vår en serie som heter Hello Cheekbones som innehåller allt för att kunna framhäva sina bästa sidor.
 
Serien innehåller: Chubby stick; Sculpting contour , Chubby Stick; Sculpting highlight och en palett med rouge.
 
Hos Lancôme så ligger fokus på ögonen, där man gärna ska framhäva dem med härliga färger som är inspirerade utav franska blommande trädgårdar. Ögonbrynen ska vara snyggt formade och gärna också synas. Läpparna ska gärna ha en ljus rosa eller skirt röd färg. Kinderna och kindbenen ska inte vara lika framhävda i denna look.
 
 
Kollektionen heter French Innocence och innehåller allt för en söt sofistikerad flickaktig look. Ögonpalett, söta läppglans och nagellack.
 
Den tredje trenden jag har kollat på kommer från Isadora och deras serie heter Nude Essentials. Här står även ögonen i fokus men ska framhävas med mjuka matta nudefärger från beige till gråbrunt. Läpparna har matta rödrosa färger och naglarna ska gärna ha en ljus beige/peach färg. Kinderna ska gärna vara något framhävda med hjälp av Shading och Highlight.
 

Kollektionen innehåller en Palett med snygga matta ögonskuggor, matta läppstift och nagellack i ljusa färger.
 
Ja här har ni en liten inblick i vad som är hett för våren 2015, jag själv kommer nog att testa på alla trenderna.
 
Ha en skön Söndag!

Lördag

Av någon anledning så lyckas jag alltid skriva mina inlägg på natten... gud vilken upptagen människa jag är.. eller så är jag lat .. kan inte riktigt avgöra.
 
Idag så har jag i alla fall varit på gymmet! Länge! Passade på att köra allt idag, tränade så hårt att jag blev yr och min puls gick upp till 190, det är typ hjärtattack varning på det. .. kanske ska ta det lite lugnare. Men jag är så trött på att vara överviktig, orkar inte med skiten längre, så nu ska jag f*n gå till gymmet och träna ordentligt!Efter passen känner man sig så fri och lugn, det är skönt med endorfiner ;)  
 

 
Bild på mig innan träning, man känner sig så vacker i träningskläder.. not
 

Bild efter mitt träningspass, haha jag blev helt röd och ser lite död ut.
 

Bästa saken som uppfunnits sedan elektriciteten!
 
På eftermiddagen när jag kom hem så var jag så trött så jag la mig i soffan och glodde i taket ett tag sen så åt sambon och jag middag och så kollade vi en utav filmerna vi hyrt. The deliveryman såg vi, den var faktiskt ganska rolig, handlade om en man som varit spermadonator och blivit biologisk far till 533 barn, 126 utav dem ville träffa honom. Ni kan ju se filmen om ni vill veta mer :) 
 

Gjorde en härlig frukttallrik som snacks till filmen. Bättre än godis i alla fall :)
 
Nu ska jag dra på mig mina nalletofflor och sjunka ner i soffan med min nya memoryfoam-kudde som jag fick hem idag, mys.
 
 
Hoppas ni haft en bra dag hittills, det har jag i alla fall! xoxo

Fredag

Som jag nämnt tidigare så har jag varit ledig idag, fick en ordentlig sovmorgon :) eller ja ledig kan man ju inte säga helt då jag har mina uppsatser att skriva färdigt. 
 
Jag började dagen med att gå till veterinären med min hund som har kliat sig i öronen lite väl mycket på senaste tiden.. Hon hade tydligen en öroninflammation, stackarn :( så vi fick gå till apoteket & köpa medicin.  Hon har dessutom tratt på sig nu för att undvika att klia sig för mycket i öronen & hon är inte jätteförtjust i den. 
 
 
Men hon ska inte ha den så länge så hon klarar sig <3 
 
Senare på eftermiddagen så gick vi till hemmakväll och hyrde film, egentligen skulle vi gått på bio och ätit något på stan men eftersom Frejas besök och medicin gick på 750 :- så fick vi hoppa över det. Men hemmamys går lika bra! Och djuren är ju viktigast!  
 
Ska sätta mig och skriva klart mina uppsatser sen ska jag gå och lägga mig :) 
 
Hoppas ni alla får en trevlig Helg! xoxo