Måndag

Gick och la mig kl 20.00 igår så vaknade kl 07.45 idag haha, sov riktigt länge, vaknade dock några gånger men ändå. Öppnade butiken imorse vid 10.00 och har nu varit här sen dess. Tog en lunch med sambon vid 12 dock. 
 
I helgen hade vi lite hemmafest med Kattis, Fritz och två till, hade bjudit flera men dem flesta var upptagna med annat, fast vi hade kul iallafall även om vi bara blev några st :) 
 
 
Äär helt kär i färgen på mina naglar, lyckades verkligen med dem igår alltså! Synd att det är min kompis lack.. Får försöka hitta ett eget så jag kan fixa igen :) 
 
 
Har min nya rosa topp på mig idag, jag gillar den fast ändå inte haha, jag hatar egentligen rosa. Men har fått komplimanger så antar att den passar eller så är den så ful att folk måste kommentera den haha 
 
idag ska jag får skriva på kontraktet, äntligen. Känns skönt, jag har dessutom insett att min titel är ju faktiskt butikschef :O Det känns ju verkligen riktigt najs, det är ju jag som tar hand om butiken, varor mm :) Dock så jobbar jag bara 80% nu då min chef inte har möjlighet att anställa på heltid då företaget är så pass nystartat. Men jag är ju här för att driva butiken framåt så inom några månader har jag nog förhoppningsvis en heltidstjänst :) 
 
Även om jag tycker det är lite trist att sitta i butiken hela dagarna så är jag ändå så lyckligt lottad att jag faktiskt har hittat ett jobb! Fast iofs så har jag kämpat som en galning också så lite credd får jag ju ge mig själv faktiskt. 
 
JAG HAR ETT JOBB! Woho! 
 
Till helgen så ska jag till Stockholm och fira min älskade mormor som fyller 85 år den 12/12 och jag ska även passa på att fira Yazmina som fyller 22 den 22/12 ❤️❤️❤️ Ska bli så roligt att få se Yazminas nya lägenhet som hon lyckats få !! Grattis Igen!! 
 
Hoppas ni får en skön måndag!
 
xoxo // S 

Kommentera här: