Helgen

Hej bloggen!  
 
Kollar nu på Fifty Shades of Grey med Simon, Kattis och Fritz. Haha.
 
Alla tjejer tycker att denna film är sexig, ni som säger nej har inte sett den eller så ljuger ni, jag trodde aldrig jag skulle gilla den men det finns något där som gör att man fastnar. Pinsamt o säga men det är ju sant! 
 
I Fredags kom kattis hit och igår kom Fritz, igår hade vi grill- och spelkväll som urartade i ansiktsmålning... 
 
Haha vi hade så kul :)
 
 
Igår så hittade jag en underbar väska!! På halva priset! 
 
En Mulberry Alexa Polished Buffalo Black Silver. Jag har en sån otrolig tur att få tag på denna för halva priset. Köpt på DelicateVintage, men den är inte Vintage den är helt ny! Hade en minimal fuktskada som gjorde att den ej kunde säljas för fullt pris. Och vem bryr sig om en skada som inte ens syns och försvinner vid användning. Inte jag iallafall. Den är så snygg. Riktigt nöjd. Detta anser jag inte vara ett dåligt köp. Den andra väskan som jag skicka tillbaka var dock det men den var inte på rea.
 
* Mulberry är verkligen det bästa märket i världen. Så bra kvalité och så snygga så man vill ju bara ha allt från dem! 
 
Imorgon är det måndag och då ska här städas!  Min mamma och mormor kommer ju hit till min födelsedag som är den 6/9. 
 
Som ni märker så är mina problem inte helt över men det löser nog sig tillslut!  
 
Har sökt 10 jobb nu iallafall, ska söka 50 till och sen får vi se om det blir något.  Skulle vara så roligt om man kunde få ett arbete. Jag har iallafall blivit dagmatte åt en liten pudelvalp på fyra månader!  Är jättekul och Freja går ihop jättebra med valpen, dem leker å springer :) så härligt!  
 
Xoxo / S 
 
 
 

Kommentera här: