Vaxade min sambos ben HAHA 2

Råkade radera tidigare inlägg faaaaan...  Jag blir sååååååååååååååååå ARG dumma telefon. 
 
Iallafall idag så har vi bara haft praktiska övningar i skolan, alltså vi har arbetat i salongen. Jag började dagen men att få en spa-pedikyr och en ansiktsbehandling, det va trevligt. Tycker det är ganska roligt att jag börjat bli van vid att få behandlingar varje vecka. Haha.  
 
Efter jag fått behandling så gick jag och mötte upp min sambo som var modell för dagen. Jag skulle vaxa hans ben!  Jag kan ju nämna att han inte ville från början men är SÅÅÅÅÅÅÅ himla gullig att han ställer upp för mig. Jag har missat några vaxlektioner och hade möjlighet idag att visa min lärare att jag kan vaxa iallafall, bara jag hade egen modell. Jag kunde inte vaxa på mina Klasskamrater då vi ska ha vaxprov på måndag och då behöver alla ha hår på benen, och jag har inga tillgängliga tjejkompisar som kan komma till salongen .. Så det fick bli sambon eller inget :) 
 
Jag garvade och vek mig utav skratt några gånger under vaxningen, det gjorde ju så ont på honom så han nästan skrek :P men inte är han mesig, måste säga att han tog det bra iallafall och jag fick visa min lärare att jag kan vara duktig om jag vill hehe. Min sambo har aldrig vaxat benen förut, vilket inte är direkt konstigt, men nu har han lena ben och är en erfarenhet rikare iallafall!  håret växer ju ut Igen. 
 
När vaxningen var över så gick vi hem.  Handlade med oss engångsgrill,  så blev grillat till middag. Snacka om att vårkänslorna spirade!  
 
 
Imorgon ska vi (klassen) på studiebesök hos psoriasisförbundet i Linköping.  Då vi arbetar mycket med huden är det bra att vi lär oss om olika sjukdomar och hudtillstånd. Ska bli intressant!  
 
Godnatt xoxo 

Kommentera här: