Sol ute, sol inne, sol i hjärta, sol i sinne

Till att börja med vill jag säga att jag hatar min telefon!!! Gahhhhhhhhhhhhhhhh... Den skriver fel hela tiden och den är omöjlig med att den hakar upp sig och skit!  Såg att dem har bra erbjudanden hos comviq så ska kanske köpa ny telefon.. Kontentan av det hela är att om ni ser stavfel eller konstiga meningar så skyller jag på telefonen.  
 
Det är så skönt att det börjar bli vår!  Grönt, ljust och varmt. Man blir alltid glad utav våren. Iallafall jag :) 
 
Idag kommer Yazmina hit :) och på torsdag så ska vi åka till Stockholm och fira valborg.  Ska vara i Stockholm ett tag och passa på att hälsa på nära o kära.
 
Den senaste tiden har jag mest varit hemma och tagit det lugnt och njutit utav våren. Vi har även nu haft vår fosterkatt här i några veckor, vi är stödhem åt kisse tills han hittar ett permanent hem. Kände att det kunde vara bra att öppna sitt hem för djur som far illa, hos oss har dem det bra! Dock funderar vi på att behålla honom för alltid, han är så go! Dock kan vi då inte hjälpa fler katter då vi blir för många men vi får se. 

Jag har så svårt att komma på en rubrik

Idag så har jag varit med klassen på studiebesök hos psoriasisförbundet i Linköping.  Dem pratade om psoriasis och vad det innebär att ha sjukdomen, lärorikt.  
Slutade kl 12.00 så blev en promenad på stan också innan jag åkte hem. Hade lite tråkigt så jag passade på att testa lite olika sminktekniker när jag kommit hem, mitt Cateye kom liiiite långt ut haha 
 
 
Snygg i mina läsglasögon ;) 
 
 
Passar på att lägga till en bild på odjuret också <3 
 
 
Imorgon är det fredag!! Och jag är ledig! 
Imorgon ska vi även ta emot fosterkatt, så spännande! Jag har anmält mig hos föreningen nioliv, som tar hand om övergivna katter, att vi ska vara stödhem åt katter. Det innebär att vi har kissekatt hemma hos oss tills han hittar ett permanent hem eller om vi blir så kära att han får stanna kvar hos oss men då kommer vi ej kunna ta emot fler katter så vi får se :) ska bli kul iallafall.  
 
 

Vaxade min sambos ben HAHA 2

Råkade radera tidigare inlägg faaaaan...  Jag blir sååååååååååååååååå ARG dumma telefon. 
 
Iallafall idag så har vi bara haft praktiska övningar i skolan, alltså vi har arbetat i salongen. Jag började dagen men att få en spa-pedikyr och en ansiktsbehandling, det va trevligt. Tycker det är ganska roligt att jag börjat bli van vid att få behandlingar varje vecka. Haha.  
 
Efter jag fått behandling så gick jag och mötte upp min sambo som var modell för dagen. Jag skulle vaxa hans ben!  Jag kan ju nämna att han inte ville från början men är SÅÅÅÅÅÅÅ himla gullig att han ställer upp för mig. Jag har missat några vaxlektioner och hade möjlighet idag att visa min lärare att jag kan vaxa iallafall, bara jag hade egen modell. Jag kunde inte vaxa på mina Klasskamrater då vi ska ha vaxprov på måndag och då behöver alla ha hår på benen, och jag har inga tillgängliga tjejkompisar som kan komma till salongen .. Så det fick bli sambon eller inget :) 
 
Jag garvade och vek mig utav skratt några gånger under vaxningen, det gjorde ju så ont på honom så han nästan skrek :P men inte är han mesig, måste säga att han tog det bra iallafall och jag fick visa min lärare att jag kan vara duktig om jag vill hehe. Min sambo har aldrig vaxat benen förut, vilket inte är direkt konstigt, men nu har han lena ben och är en erfarenhet rikare iallafall!  håret växer ju ut Igen. 
 
När vaxningen var över så gick vi hem.  Handlade med oss engångsgrill,  så blev grillat till middag. Snacka om att vårkänslorna spirade!  
 
 
Imorgon ska vi (klassen) på studiebesök hos psoriasisförbundet i Linköping.  Då vi arbetar mycket med huden är det bra att vi lär oss om olika sjukdomar och hudtillstånd. Ska bli intressant!  
 
Godnatt xoxo