Första advent

 
Gud vad tiden går fort. Man har precis börjat vänja sig vid 2014 och nu är det snart 2015.
 
 
Julmarknaden var ju inte jätte kul, fanns inte så mycket att titta på. Men Enköping är ju inte så stort dock. Jag spelade lite på chokladhjulet iallafall men jag vann inget. Stackars mig! 
 
Nu har vi ätit en god middag bestående av kall tunnskuren benfri karré med lite stekt potatis och en hemmagjord champinjonsås, gott! 
 
Om en stund ska vi kolla på Stephen Kings Dreamcatcher, den är bra. Sen ska jag ut med hunden och sen sova! 
 
Imorgon är en ny dag och vi får se vad som händer då. Vi har inget planerat än. 
 
 
Jag hade Freja i jackan idag då vi va i kyrkan och tände ljus för min morfar. RIP morfar <3 

Konstiga sms och samtal

 
Igår la jag ut en annons på blocket där jag säljer ett par jättefina skor. En man börjar smsa mig och frågar ifall jag har ett par använda gamla skor som han kan få köpa. Jag frågar honom varför han vill ha ett par gamla skor och han säger att han gillar det. Gärna ska man ha svettats mycket i dem... Ehhhh okej :O han fortsötter fråga om jag har några gamla svettiga träningsskor... Jag slutar svara honom. Då frågar han vart jag tog vägen och vad jag hade för skor på mig just då.. :/ nu börjar han bli lite creepy, sen fortsätter han smsa och säger att han vill ha bilder på när jag har skorna på mig.. Jag svarar fortfarande inte. Sen sista jag hörde nått av honom så ringde han mig klockan 2 inatt! Jag svarade med hallå och frågade vem det var, då sa han heeeeej och la på.. Han får Fan inte köpa nå skor av mig iallafall! 
 
Vidare till nästa ämne:
 
 
Snart så ska vi gå ut och gå på julmarknad här i Enköping, får se om jag kanske hittar något roligt där. Ikväll blir det glöggmys med pepparkakor. 
 
Dagens inköp: 
 
 
 
Victoria's Secret Body mists och en Tangle Teezer som är den bästa borsten i världen! 
 
 

Enköping

Hej alla kära läsare. Jag är fortfarande på min lilla tour genom Sverige. Nu är jag i Enköping hos min kära Mormor. Jag kom hit för några timmar sen, saknar dock Avesta och min kusin för de va så roligt att vara där & umgås med honom. Men jag kan ju åka dit igen sen. Föresten så vill jag också säga till min älskade kusin Amanda att jag saknar dig! Men vi ses snart också :) ♥ 
 
Juste när jag vaknade imorse så va mitt öga svullet och det gjorde ont, såg ut som jag fått en smäll, började fundera på om jag slagit mig själv i ansiktet inatt eller nått , haha, gör fortfarande ont xD 
 
Jag upptäckte även en ny nätbutik idag, MyMuse, dem har jättefina underkläder. Jag hittade denna: 
 
 
Och då menar jag att jag hittade och köpte BHn inte kvinnan på bilden :P fanns ingen bild på bara BHn. 
 
Snygg som f*n va den iallafall, BHn alltså :D