Yeah

Jag har nu hittat bästa sidan ever! 
 
Tradera.se, haha jag vet jag är seg och den har funnits länge, men gud vad saker man hittar! Och jag själv har lagt ut över 40 annonser där. Massa människor budar och jag drar in Cash! Har massa saker att lägga ut så kommer bli fler annonser. Känner mig jätteglad att jag hittat detta! 
 
Jag har också köpt en ny älskling från LV! Eller ja rättare sagt två. 
 
 
Har sålt min Love Moschino och Michael Kors väska så tänkte att jag kan köpa ny! 
 
På fredag åker jag till Stockholm och på Lördag ska jag fira Yazmina som fyller år. Sen blir det jul hos mormor. 
 
 
1 Isa:

skriven

Hur mycket kostar väskan?

Svar: Segt svar hehe, men köpte den för 4000 men kostar egentligen 6500. Den va äkta såklart men fick säljaren att ta tillbaka den då jag tyckte den va alldeles för plastig för min smak. Snyggare på bild. Du mena LV väskan?
Sophie

2 Isa:

skriven

Nä, då var den inte äkta :) Neverfull kostar 7500 kr i butik och LV har inga återförsäljare alls. Du kan enbart köpa i deras butik och de har inget öppet köp.

Svar: Jo isa den va äkta, jag köpte den på tradera... Fick Kvitto med plus att jag var förbi på Birgerjarlsgatan Och fick den bekräftad. Och det var i modell Pm som kostade ca 6000, nu kostar den 7100. LV har nyligen höjt priserna på sina väskor..Jag vet att butiken inte har återköp. Jag är inte så korkad att jag köper en fake väska :)
På vuitton love kan du läsa om nya och gamla priserna :)

Sophie

Kommentera här: